Thierry Henry jos uvijek voli Arsenal!

Bivsi kapiten Arsenala Thierry Henry je rekao da jos uvijek izuzetno postuje i voli Arsenal i da se nada da nikada nece morati igrati protiv bivseg kluba.Henry je napustio Arsenal ovog ljeta, okoncavsi 8 fantasticnih godina u klubu. U tih 8 godina, Henry je postao najbolji klupski strijelac u historiji kluba. Sada, u novom klubu, Barceloni, Henry govori o ljubavi prema svom bivsem klubu.

"Nadam se da nikada necu morati igrati protiv njih. Nije da se bojim ili slicno vec jednostavno bi bilo jako cudno za mene da igram protiv Arsenala. Ako ikada budem igrao protiv njih, necu igrati sa ljutnjom ili nekom zeljom da se dokazem. Bio bi to zaista jako emocionalan susret i bilo bi jako tesko. To je razlog zbog kojeg se nadam da necu morati igrati protiv njih."

"Kada igrate 8 godina za klub, znate ljude u klubu jako dobro i oni znaju vas. Zato bi takodjer bilo jako tesko da igram protiv njih. Ako se to mora desiti, nadam se da ce se desiti u finalu. Ja sam jos uvijek u kontaktu sa nekim igracima i sa sefom. Redovno posjecujem web stranicu, citam vjesti. Gledao sam utakmicu protiv Tottenhama nedavno i vristao sam ispred TV-a nakon sto je Arsenal gubio 1-0 na poluvremenu."

"Kada su izjednacili skakao sam po sobi a tek kad su poveli…znao sam da se mogu vratiti. Nadam se da ce osvojiti sve ove sezone…zapravo ne bas sve, ali nadam se da ce osvojiti Premier Ligu!!!"

3 komentara

Komentariši