Rijkaard:Nisam previše razočaran remijem

Trener Barcelone Frank Rijkaard nije bio previše razočaran činjenicom da je njegova momčad ma Nou Campu protiv trećeligaša Alcoyana odigrala tek 2:2.

Nakon gostujuće pobjede Barcelone sa 3:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala, jasno je da je uzvrat bio tek formalnost. Pa ipak, navijačima Barcelone vjerojatno nije baš drago što njihova momčad na domaćem terenu nije uspjela pobijediti sastav iz treće lige i to nakon što je još i vodila sa 2:0!

"Istina je, doista je bedasto ispustiti pobjedu u ovakvoj utakmici. No, moji su se igrači previše opustili u drugom poluvremenu, što se u nogometu često događa kada nema rezultatskog naboja i neizvjesnosti. Ova utakmica neće nas previše brinuti, važno je da smo se kvalificirali", rekao je Rijkaard nakon utakmice.

Uz činjenicu da je izostala pobjeda, druga loša vijest vezana je uz ozljedu Ahilove tetive iskusnog francuskog braniča Liliana Thurama, koji je zbog toga u poluvremenu morao napustiti igru.

Ipak, trener Barcelone istaknuo je i jednu dobru vijest. Nakon šest mjeseci pauze zbog ozbiljne ozljede koljena, u sastav Barce vratio se Brazilac Jose Edmilson.

17 komentara

Komentariši